Zoek Artiest

Artiesten

Vincent Geers

  • cabaretier

Speellijst

04.09.2016

Schiller Theater Place Royale Utrecht Je moet het maar durven

16.09.2016

Schiller Theater Place Royale Utrecht Je moet het maar durven

24.11.2016

Parkstad Limburgtheaters Heerlen Je moet het maar durven

18.02.2017

Posttheater Arnhem Cabaretteketet 2016-2017 met Vincent Geers

25.02.2017

Cultureel Café Bacchus Aalsmeer Je moet het maar durven

11.04.2017

Theater Het Heerenlogement Beusichem Je moet het maar durven

28.04.2017

Schouwburg Amphion Doetinchem Je moet het maar durven

Biografie

Vincent Geers is theatermaker/stand up comedian. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden later won hij zowel de Jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. “Onder Controle” was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door het hele land heeft gespeeld. Daarna volgde het programma “ Het is tijd”. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor Theater, Film en Televisie, doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het cameretten festival. Als stand up comedian speelt hij in theaters, poppodia, cafe ‘s en op festivals als: Lowlands, Het Amsterdam comedyfestival en laughing matters. en sinds 2007 speelt hij voor de nederlandse expats in het buitenland. Zo speelde hij in o.a. Tokyo, Jakarta, Thailand, Vietnam, Hongkong en op curacao.

Voorstelling

Je moet het maar durvenJe doet je best om je niet door angsten te laten leiden. Je houdt je groot, bent moedig. Maar wat als je door de mand valt? En jou angsten groter zijn dan jezelf? En waarom is angst eigenlijk zo’n slechte raadgever? In de voorstelling Je moet het maar durven pakt Vincent Geers de angsten aan zonder daarbij zichzelf of de wereld te sparen.  
 
Vincent Geers speelt al meer dan vijftien jaar als stand-up comedian in binnen- en buitenland. In 2007 won hij met grote overmacht zowel de jury- als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Vincent wordt regelmatig als regisseur voor andere cabaretvoorstellingen gevraagd en is daarnaast ook tekstschrijver voor theater en televisie.      
 
Gewapend met grappen en goede verhalen laat Vincent in zijn nieuwe avondvullende theatervoorstelling zien dat angst een waardige tegenstander is! 
 

Cabaretteketet 2016-2017 met Vincent Geers